Igår var det alla <3 dag, och vad passar bättre än att radioförmännen agerar matchmakers och löser blind date i poddstudion? Vi får besök av Nicole som har svårt att bestämma sig och Daniel aka Harry som älskar Luleå. Finns det någon spark? Och blir det någon andra dejt? Svaren på det och mycket mer finns i veckans avsnitt!  Om ni har lyssnarfrågor, skämt, ordvitsar eller annat ni vill dela med er av så får ni gärna slänga iväg ett mail till radio@helsingkrona.se. Vill ni hellre slidea in i vår DM eller se exklusivt behind the scenes-material på Instagram heter vi @radiohelsingkrona. Avsnittet finns på Spotify och Acast samt på Radio AF. PoK!" /> VT23: Avsnitt 3 – Alla hjärtans dag special: Podd-blind date! <3 – Radio AF

VT23: Avsnitt 3 - Alla hjärtans dag special: Podd-blind date! <3

15 Feb 2023 / / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Igår var det alla <3 dag, och vad passar bättre än att radioförmännen agerar matchmakers och löser blind date i poddstudion? Vi får besök av Nicole som har svårt att bestämma sig och Daniel aka Harry som älskar Luleå. Finns det någon spark? Och blir det någon andra dejt? Svaren på det och mycket mer finns i veckans avsnitt!  Om ni har lyssnarfrågor, skämt, ordvitsar eller annat ni vill dela med er av så får ni gärna slänga iväg ett mail till radio@helsingkrona.se. Vill ni hellre slidea in i vår DM eller se exklusivt behind the scenes-material på Instagram heter vi @radiohelsingkrona. Avsnittet finns på Spotify och Acast samt på Radio AF. PoK!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 5 - Lerbad, Sunwing och bakterieodlingar
12 dagar sedan
Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 4 - Innocent 'til proven guilty
26 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.