radio@helsingkrona.se. Vi finns även på Instagram där vi heter @Radiohelsingkrona. Avsnittet finns på Spotify och överallt ”där poddar finns” samt på Radio AF. Vi har dessutom en egen spellista på Spotify med musik från avsnitten och andra låtar som vi gillar: https://open.spotify.com/playlist/0uDgF4z8jVzF4Z6rOPF7eW?si=f78b6353a1654ef7." /> VT22: Avsnitt 3 – Valborgspecial – Radio AF

VT22: Avsnitt 3 - Valborgspecial

28 Apr 2022 / / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Äntligen är bästa tiden på året i Lund här – Valborg! Radio Helsingkrona is back och bakis och i dagens avsnitt har vi en speciell gäst nämligen Helsingkronas egna Sunwingförman Axel Nilervall. Vi reder ut vad Sunwing är och hur Valborg brukar firas i Lund. Det pratas även om helgens förmannaresa i Danmark där en liten livepodd och mycket annat roligt utlovas. Tänka sig! Om ni har lyssnarfrågor, skämt, ordvitsar eller annat ni vill dela med er av så får ni gärna slänga i väg ett mail till radio@helsingkrona.se. Vi finns även på Instagram där vi heter @Radiohelsingkrona. Avsnittet finns på Spotify och överallt ”där poddar finns” samt på Radio AF. Vi har dessutom en egen spellista på Spotify med musik från avsnitten och andra låtar som vi gillar: https://open.spotify.com/playlist/0uDgF4z8jVzF4Z6rOPF7eW?si=f78b6353a1654ef7.

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 5 - Lerbad, Sunwing och bakterieodlingar
12 dagar sedan
Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 4 - Innocent 'til proven guilty
26 dagar sedan
Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 3 - Alla hjärtans dag special: Podd-blind date! <3
40 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.