Allt gott har ett slut och, som alla med misslyckade storkok vet alltför väl, även det mindre goda når också sin ända. Två personer som når sin ända, det är Oliver och Albin, som nu sänder terminens och deras sista avsnitt av Helsingkrona Radio! I detta avskedsavsnitt behandlas vikten av solskydd, vikten av vikten av mat och såklart en massa annat trams! Snöra på dojorna, för vi tar en snabb joggingtur nerför minnenas allé, häng me’!   Ni hittar oss i våra hem, men Helsingkrona Radio hittar ni såklart på Spotify och andra ställen som befattar sig med sådant. Håll till godo, vi ger er: Nionde Avsnittet!" /> VT20: Avsnitt 9 – 22,3% av RDI* av humor (*Rekommenderat Dagligt Intag, avser vuxen individ) – Radio AF

VT20: Avsnitt 9 - 22,3% av RDI* av humor (*Rekommenderat Dagligt Intag, avser vuxen individ)

30 May 2020 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Allt gott har ett slut och, som alla med misslyckade storkok vet alltför väl, även det mindre goda når också sin ända. Två personer som når sin ända, det är Oliver och Albin, som nu sänder terminens och deras sista avsnitt av Helsingkrona Radio! I detta avskedsavsnitt behandlas vikten av solskydd, vikten av vikten av mat och såklart en massa annat trams! Snöra på dojorna, för vi tar en snabb joggingtur nerför minnenas allé, häng me’!   Ni hittar oss i våra hem, men Helsingkrona Radio hittar ni såklart på Spotify och andra ställen som befattar sig med sådant. Håll till godo, vi ger er: Nionde Avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
HT20: Avsnitt 1 - Uppstartspartaj, Nifty Workshops och Barda
10 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 8 - Språket faller isär i frans(k)arna
129 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Bredgatan Till Broadway

18:00 - 19:00

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.