Hör ni det där?! Är det glassbilen? Nej, det är såklart Oliver och Albin som rattar Helsingkrona Radio. Istället för frusna godsaker delar vi istället ut glödheta argument gällande kammusslors ögon, en lista över Albins favoritsjöstjärnor och en av Oliver hänsynslös attack mot hela den franska nationen! Terminen börjar närma sig mot sitt slut, men likt en professor med dålig planeringsförmåga har vi nästan bara än mer strunt att prata, kul!   Ni hittar oss i våra hem, men Helsingkrona Radio hittar ni såklart på Spotify och andra ställen som befattar sig med sådant. Vi ger er: Åttonde Avsnittet!" /> VT20: Avsnitt 8 – Språket faller isär i frans(k)arna – Radio AF

VT20: Avsnitt 8 - Språket faller isär i frans(k)arna

17 May 2020 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Hör ni det där?! Är det glassbilen? Nej, det är såklart Oliver och Albin som rattar Helsingkrona Radio. Istället för frusna godsaker delar vi istället ut glödheta argument gällande kammusslors ögon, en lista över Albins favoritsjöstjärnor och en av Oliver hänsynslös attack mot hela den franska nationen! Terminen börjar närma sig mot sitt slut, men likt en professor med dålig planeringsförmåga har vi nästan bara än mer strunt att prata, kul!   Ni hittar oss i våra hem, men Helsingkrona Radio hittar ni såklart på Spotify och andra ställen som befattar sig med sådant. Vi ger er: Åttonde Avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 9 - 22,3% av RDI* av humor (*Rekommenderat Dagligt Intag, avser vuxen individ)
36 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 7 - Vi kan inte (återför)sluta
63 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  

-

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.