Förbered er för trubbel, kryddigt trubbel! Ja någorlunda välsmakande blir det allt när Helsingkrona Radio är tillbaka och med det så är också våra kära programledare Albin och Oliver åter i etern. Så vad i sjuttsingen kan vara så viktigt att det måste spelas in och kunna spelas upp på beställning? Jo, det är såklart problemet med de så kallade ”återförseglingsbara” förpackningar vi dras med nu för tiden. Men hakuna alla tatas, de båda pratmakarna reder allt ut det hela!    I den standardiserade världen går det som vanligt hitta podden där poddar är en grej, mer än så finns det nog inte att säga. Vi ger er: Sjunde Avsnittet!" /> VT20: Avsnitt 7 – Vi kan inte (återför)sluta – Radio AF

VT20: Avsnitt 7 - Vi kan inte (återför)sluta

03 May 2020 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Förbered er för trubbel, kryddigt trubbel! Ja någorlunda välsmakande blir det allt när Helsingkrona Radio är tillbaka och med det så är också våra kära programledare Albin och Oliver åter i etern. Så vad i sjuttsingen kan vara så viktigt att det måste spelas in och kunna spelas upp på beställning? Jo, det är såklart problemet med de så kallade ”återförseglingsbara” förpackningar vi dras med nu för tiden. Men hakuna alla tatas, de båda pratmakarna reder allt ut det hela!    I den standardiserade världen går det som vanligt hitta podden där poddar är en grej, mer än så finns det nog inte att säga. Vi ger er: Sjunde Avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 8 - Språket faller isär i frans(k)arna
7 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 6 - Allt är ganska blåmesigt
35 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.