Mullvad, belevad, garvad och bedrövad. Det är kanske inte ord som beskriver dagens avsnitt av Helsingkrona Radio, men VAD handlar det då om? Jo, i dagens avsnitt behandlar programledarna Oliver och Albin 20-talets rymdrace, det nya heta nyligen återuppfunna latinska uttrycket Carpe Carparna och det sociala stigmat som varje morgon hänger över oss. Det är såklart konspirationen om att vi varje dag tvingas äta tråkig mat till frukost, fyyy… Så stå starka gott folk, res er upp och Vive la Pasta till frukost!    Idag har vi också glädjen att presentera att vi utöver att finnas på Spotify, Acast och Radio AF så sällar vi Google Podcast och Breaker till deras sällskap! Så när möjligheterna att lyssna ökar, så ökar också den allmänna glädjen i befolkningen. Sant som det var sagt, vi ger er: Tredje Avsnittet! " /> VT20: Avsnitt 3 – Helt frukostansvärt att leva – Radio AF

VT20: Avsnitt 3 - Helt frukostansvärt att leva

23 Feb 2020 / Humor, Musik / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Mullvad, belevad, garvad och bedrövad. Det är kanske inte ord som beskriver dagens avsnitt av Helsingkrona Radio, men VAD handlar det då om? Jo, i dagens avsnitt behandlar programledarna Oliver och Albin 20-talets rymdrace, det nya heta nyligen återuppfunna latinska uttrycket Carpe Carparna och det sociala stigmat som varje morgon hänger över oss. Det är såklart konspirationen om att vi varje dag tvingas äta tråkig mat till frukost, fyyy… Så stå starka gott folk, res er upp och Vive la Pasta till frukost!    Idag har vi också glädjen att presentera att vi utöver att finnas på Spotify, Acast och Radio AF så sällar vi Google Podcast och Breaker till deras sällskap! Så när möjligheterna att lyssna ökar, så ökar också den allmänna glädjen i befolkningen. Sant som det var sagt, vi ger er: Tredje Avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 4 - Radio av underhållande beskaffenhet
25 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 2 - Klikka okk lyssna på vårt snakk
53 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.