Ärade människor ibland oss, väntan är över och nu äntligen så kan vi lägga jul- och nyårshelgerna bakom oss på riktigt! För som glada galonbyxor i höst-vinterns tider är nu här Albin Jonsson och Oliver Särnehed tillbaka med terminens första avsnitt av Helsingkrona Radio! Det avhandlas crêpes och stora funderingar över prissättning på denna dunderkommersialiserade lyxvara, de lunkade traditionerna med släkt och vänner samt en halvsorgsen gladlynt trudelutt om att komma lagom till klubbköns klimax under fredagskvällen!  Och som om det inte vore nog! Nytt för terminen kära lyssnare, gamla som nya, så finns Helsingkrona Radio nu på SPOTIFY! Efter mycket om och men och förfrågningar från er som lyssnar så är vi otroligt glada över att kunna presentera denna nyhet. Mycket nöje kära vänner, håll till godo! " /> VT20: Avsnitt 1 – Det blir bara pannkaka – Radio AF

VT20: Avsnitt 1 - Det blir bara pannkaka

26 Jan 2020 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Ärade människor ibland oss, väntan är över och nu äntligen så kan vi lägga jul- och nyårshelgerna bakom oss på riktigt! För som glada galonbyxor i höst-vinterns tider är nu här Albin Jonsson och Oliver Särnehed tillbaka med terminens första avsnitt av Helsingkrona Radio! Det avhandlas crêpes och stora funderingar över prissättning på denna dunderkommersialiserade lyxvara, de lunkade traditionerna med släkt och vänner samt en halvsorgsen gladlynt trudelutt om att komma lagom till klubbköns klimax under fredagskvällen!  Och som om det inte vore nog! Nytt för terminen kära lyssnare, gamla som nya, så finns Helsingkrona Radio nu på SPOTIFY! Efter mycket om och men och förfrågningar från er som lyssnar så är vi otroligt glada över att kunna presentera denna nyhet. Mycket nöje kära vänner, håll till godo!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 4 - Radio av underhållande beskaffenhet
25 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Humor, Musik
VT20: Avsnitt 3 - Helt frukostansvärt att leva
39 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 2 - Klikka okk lyssna på vårt snakk
53 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.