Uppåt far vi och, ja, ner kommer en alltid! Oliver och Albin är tillbaka med ett sedvanligt bakisvänligt avsnitt som är lite åt det ovanliga hållet. Mitt i deras egna spexäventyr kommer de in i studion för att behandla allt från klättring av Mount Everest till ofullständiga böjningar av svenska ord.   Ett seriöst släpande serverande suveränt sustinerande snack som tar alla lyssnare som känner söndagens slöhet sänka sig över sinnet med storm; vi ger er: Sjätte avsnittet!" /> Sjätte avsnittet – Vi har varit ute och rojt – Radio AF

Sjätte avsnittet - Vi har varit ute och rojt

14 Apr 2019 / Nöje & kultur /

Ladda ner
Spela upp
Uppåt far vi och, ja, ner kommer en alltid! Oliver och Albin är tillbaka med ett sedvanligt bakisvänligt avsnitt som är lite åt det ovanliga hållet. Mitt i deras egna spexäventyr kommer de in i studion för att behandla allt från klättring av Mount Everest till ofullständiga böjningar av svenska ord.   Ett seriöst släpande serverande suveränt sustinerande snack som tar alla lyssnare som känner söndagens slöhet sänka sig över sinnet med storm; vi ger er: Sjätte avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

I natt är vi din - med John och Johanna / Arkiv, Humor, Musik
I natt är vi din - avsnitt 5: Önskelåten
2 dagar sedan
Pilotprogram / Pilot
Taskig Tajming #2: Schlagerhistorik, musikaliska partiledare och nationalsångsfails.
5 dagar sedan
I natt är vi din - med John och Johanna / Arkiv, Humor, Musik
I natt är vi din - avsnitt 4: Julspecial
33 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.