Säsong 3 - Avsnitt 2 - Patricia Kaas från Montmartre

29 Sep 2019 / Musik, Nöje & kultur / Schlager for Everybody

Ladda ner
Spela upp
Trots enorma teknikproblem håller Schlager For Everybody sitt ord - i den tredje säsongens andra avsnitt tar Aron och Tobbe plats i studion för att reda ut en av Eurovisions stora frågor; varför vinner inte längre Frankrike? I detta djupdykande bland mustascher, golfbilar och indievisor söker vi svaren som ingen ännu vågat söka efter, samtidigt som vi lyssnar på Frankrikes bästa Eurovision-hits. Vad har Frankrikes avsaknad av grannröstning med saken att göra? Vilken visar sig vara Arons stora 2000-talsfavorit hos Frankrike? Och kan Tobbe lyckas göra allting till att handla om De Toppers ännu en gång? Återigen krånglade ljudnivåerna av oklar anledning under spelandet av låtarna, vi ursäktar för den märkliga ljudupplevelsen!

Dela

Senaste avsnitten

Schlager for Everybody / Musik
Säsong 4 - Avsnitt 8 - Whooho
1 dagar sedan
Schlager for Everybody / Musik
Säsong 4 - Avsnitt 7 - Kommunikationsstrateg & HR-konsult
4 dagar sedan
Schlager for Everybody / Musik
Säsong 4 - Avsnitt 6 - "Piga Och Dräng" till Rotterdam
7 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Bonus Tracks

13:00 - 13:30

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.