Säsong 2 - Avsnitt 18 - Oddsettan

10 Apr 2019 / Musik, Nöje & kultur / Schlager for Everybody

Ladda ner
Spela upp
I det artonde avsnittet av Schlager For Everybodys andra säsong bjuder Aron och William in gästen Emanuel för att omfattande gå igenom 2019 års stora favorit; Nederländerna med Arcade. Vi tittar in i landets Eurovision-historik, lyssnar på ett par rejäla doser klassiker samt analyserar Duncans vinstchanser i år. Dessutom fortsätter vi parallellt med presentationen av Schlager For Everybodys gemensamma topplista för Eurovision Song Contest 2019. Hur kommer Aron gå till väga för att dissa ABBA ytterligare en gång? Vilken högoddsare kommer chocka Emanuel med sitt proffsiga sound? Och har William ännu kommit över sin rädsla för Sienkes sha-la-lieande? Till följd av tekniska problem låter Emanuel stundom mycket lägre i volym. Vi ber om ursäkt för detta!

Dela

Senaste avsnitten

Schlager for Everybody / Musik
Säsong 3 - Avsnitt 9 - 10 Year Challenge
44 dagar sedan
Schlager for Everybody / Musik
Säsong 3 - Avsnitt 8 - Thorsten Flinck 2020
49 dagar sedan
Schlager for Everybody / Musik
Säsong 3 - Avsnitt 7 - Spoken word och Dubstepastronauter
59 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.