Lystring alla humorsugna, eller ska vi säga sportsugna? I veckans podd är ditt allra bästa Samtidssafari överfyllt med tighta os-spaningar, spännande os-quiz och flamsigt os-trams. Har Samtidssafari blivit vinterstudion? Nej, såklart inte! För denna härliga os-kaka kryddar vi med lite black metal och lite nationalism, mums! Dessutom har vi med oss grundkursaren Samuel som gör debut! God lyssning!" /> Samtidssafari #62: Älskad av alla i Sverige – Radio AF

Samtidssafari #62: Älskad av alla i Sverige

20 Feb 2018 / Humor / samtidssafar

Ladda ner
Spela upp
Lystring alla humorsugna, eller ska vi säga sportsugna? I veckans podd är ditt allra bästa Samtidssafari överfyllt med tighta os-spaningar, spännande os-quiz och flamsigt os-trams. Har Samtidssafari blivit vinterstudion? Nej, såklart inte! För denna härliga os-kaka kryddar vi med lite black metal och lite nationalism, mums! Dessutom har vi med oss grundkursaren Samuel som gör debut! God lyssning!

Dela

Senaste avsnitten

samtidssafar / Humor
Samtidssafari #66: Pilen som svävade mot samtidens hjärta
982 dagar sedan
samtidssafar / Humor
Samtidssafari #65: You are my destiny
1032 dagar sedan
samtidssafar / Humor
#64: I killed a nun and I liked it
1044 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.