Här är ett avsnitt som GLÖMDES bort från tredje säsongen. Nya kommer alldeles straaax. I Kulturkarusellens officiellt "sista" avsnitt för TREDJE säsongen snackar vi gymnasitekonst (igen), bodybuildning och bibeln. Kulturkarusellen har varit på två enligt Diana superbra utställningar. Förtaårseleverna på konstfack i Stockholm och examensutställning för Östra Grevie. Kulturkarusellen har även sett en blandning av bibel och cirkus i föreställningen Guds olyda revben på Intiman samt poesi med skrivarkollektivet Trosa och Lyrik. Medverkande: Nina Davidsson, Fanny Jarlegård och Diana Eriksson Lagerqvist." /> S3E9 – Bibel och bodybuilding – Radio AF

S3E9 - Bibel och bodybuilding

28 Jan 2020 / Nöje & kultur / Kulturkarusellen

Ladda ner
Spela upp
Här är ett avsnitt som GLÖMDES bort från tredje säsongen. Nya kommer alldeles straaax. I Kulturkarusellens officiellt "sista" avsnitt för TREDJE säsongen snackar vi gymnasitekonst (igen), bodybuildning och bibeln. Kulturkarusellen har varit på två enligt Diana superbra utställningar. Förtaårseleverna på konstfack i Stockholm och examensutställning för Östra Grevie. Kulturkarusellen har även sett en blandning av bibel och cirkus i föreställningen Guds olyda revben på Intiman samt poesi med skrivarkollektivet Trosa och Lyrik. Medverkande: Nina Davidsson, Fanny Jarlegård och Diana Eriksson Lagerqvist.

Dela

Senaste avsnitten

Kulturkarusellen / Nöje & kultur
S5E2 - Tosca och Skagen
486 dagar sedan
Kulturkarusellen / Nöje & kultur
S5E1 - Ringaren i Notre Dame, fast på crack
506 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.