S3E3 - Odödlig och emo

08 Mar 2019 / Nöje & kultur / Kulturkarusellen

Ladda ner
Spela upp
Flygande spökskepp, magiska uppbrott, teater och stand up är vad Kulturkarusellen har att bjuda på i detta avsnitt. Edmund diskuterar vad som är det romantiska i operan Den flygande holländaren (och borde den kanske handlat om något annat?), han berättar även om varför det är nödvändigt som Harry Potter-fan att bryta upp med JK Rowling efter att ha sett Libby Normans föreställning Breaking Up with JK Rowling. Men det är inte bara allvar - Asta har sett den danska komikern Sanne Søndergaards sista turné och berättar varför Sanne blev trött på stand-up i Danmark (ledtråd är: män) och Fanny tipsar om Malmös egna talkshow - The Chippen Show där Jonatan Unge valde världen sorgligaste låt. Sist men inte minst har Kulturkarusellen träffat Ilke Özgen Köleli, kvinnan bakom det ovanliga utländska gästspelet på Malmö stadsteater i maj när turkiska teatersällskapet Semaver Kumpanyas sätter upp The Grönholm Method - mer om det får ni höra i längre fram i vår. Medverkande: Nina Davidsson, Fanny Jarlegård, Edmund Fahlby och Asta-Maja Njor Boisen
Intervju av Nina Davidsson med Ilke Özgen Köleli, ordförande för Turkiska Kulturella Kvinnoföreningen i Malmö som ligger bakom turkiska teatersällskapet Semaver Kumpanyas besök på Malmö Stadsteater i maj.

Dela

Senaste avsnitten

Kulturkarusellen / Nöje & kultur
SE4 E1: Sommarlättja, porr och konst
I dag
Kulturkarusellen / Nöje & kultur
S3E8 - Snygga pyjamasar
151 dagar sedan
Kulturkarusellen / Nöje & kultur
S3E7 – Får jag lov?
159 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.