En podcast av Panoramas redaktion. Dagens avsnitt handlar om Tabu och Kontrovers. Vi ska ta med dig på en expedition ut i etern där vi ska prata om såväl innebörden av som utloppen för tabu och dess ofta kontroversiella resultat. Hör vår egna redaktör, tvillingarna Uhlin, Viktor Sundt, Oscar Lundberg och Clara Thor djupdyka i ämnet och alla dess vrår. Sist men inte minst ska styrelsen äntligen avslöja hur man ska bära sig åt för att få ligga lika mycket som Lupef:s societet. Häng med!  " /> Poddorama avsnitt 1, Tabu och Kontrovers. – Radio AF

Poddorama avsnitt 1, Tabu och Kontrovers.

14 Feb 2020 / / Poddorama .

Ladda ner
Spela upp
En podcast av Panoramas redaktion. Dagens avsnitt handlar om Tabu och Kontrovers. Vi ska ta med dig på en expedition ut i etern där vi ska prata om såväl innebörden av som utloppen för tabu och dess ofta kontroversiella resultat. Hör vår egna redaktör, tvillingarna Uhlin, Viktor Sundt, Oscar Lundberg och Clara Thor djupdyka i ämnet och alla dess vrår. Sist men inte minst ska styrelsen äntligen avslöja hur man ska bära sig åt för att få ligga lika mycket som Lupef:s societet. Häng med!  

Dela

Senaste avsnitten

Poddorama . /
Poddorama avsnitt 3, Det heliga
1501 dagar sedan
Poddorama . /
Poddorama avsnitt 2, OK Boomer
1543 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

[ninja_form id=2]

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

[ninja_form id=3]
  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.