L'Ambiance - Ilska Är Min Arvedel

14 Nov 2019 / Musik / LAmbiance

Ladda ner
Spela upp
I Veckans avsnitt av L'Ambiance sitter Ludvig, Lovike, Benjamin och gästen Alice Edenhed i studion och pratar om låtar som på ett eller annat sätt handlar om ilska. Den frånvarande Isak har skickat in ett litet klipp han med och får således vara med på ett hörn även fast han befinner sig i Stockholm. Studiogänget tampas med lite ljudproblem samt att sändningen klipps lite kort på grund av ett missöde men spelar det nån roll när man har såhär bra content? Knappast! Vi får höra allt från Rage Against The Machine och Crystal Castles aggressiva skrän till Tyler the Creator och K. Michelles mjuka basgångar, God Lyssning! Liveteknik och Programledning: Ludvig Bevheden Klippning och efterbearbetning: Isak Aho Nyman

Dela

Senaste avsnitten

LAmbiance / Musik
L'Ambiance - Det Glada 20-talet
126 dagar sedan
LAmbiance / Musik
L'Ambiance - Här Kommer Natten
234 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.