I natt är vi din" får du som lyssnare en inblick i vilka vi är - de eminenta radionärerna John och Johanna. Vi djupdyker ner i det optimistiska 60-talet, och bemöts av gudomlig musik som allt från The Beatles till Otis Redding. Vi får även en inringning av en av våra lyssnare från de nordligaste breddgraderna av detta avlånga land, som dels har ett kärleksproblem och dels menar att det både var enklare och bättre förr. Klara, färdiga, njut!" /> I natt är vi din – avsnitt 1 – Radio AF

I natt är vi din - avsnitt 1

10 Oct 2019 / Arkiv, Humor, Musik / I natt är vi din - med John och Johanna

Ladda ner
Spela upp
I detta inledande avsnitt av "I natt är vi din" får du som lyssnare en inblick i vilka vi är - de eminenta radionärerna John och Johanna. Vi djupdyker ner i det optimistiska 60-talet, och bemöts av gudomlig musik som allt från The Beatles till Otis Redding. Vi får även en inringning av en av våra lyssnare från de nordligaste breddgraderna av detta avlånga land, som dels har ett kärleksproblem och dels menar att det både var enklare och bättre förr. Klara, färdiga, njut!

Dela

Senaste avsnitten

I natt är vi din - med John och Johanna / Arkiv, Humor, Musik
I natt är vi din - avsnitt 2
16 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.