HT22: Avsnitt 3 - The last dance

15 Dec 2022 / / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Veckorna flyger och i säsongens sista avsnitt gästas Radio Helsingkrona inte av en utan två familjära ansikten. Eftersom båda har varit klubbförmän på nationen diskuteras det om både skräckinjagande och roliga upplevelser på Lunds hetaste nattklubb. Det blir även lite trevligt surr kring jul- och nyårstraditioner samt om vårens kommande novischperiod. Som vanligt rattas veckans låt för få in den rätta helg-feelingen. Sist men inte minst vill vi tacka er alla för att ni lyssnat på oss, det har varit så kul. Ta hand om er, vi ses!   Om ni har lyssnarfrågor, skämt, ordvitsar eller annat ni vill dela med er av så får ni gärna slänga i väg ett mail till radio@helsingkrona.se. Vi finns även på Instagram där vi heter @Radiohelsingkrona. Avsnittet finns på Spotify och överallt "där poddar finns" samt på Radio AF. Vi har dessutom en egen spellista på Spotify med musik från avsnitten och andra låtar som vi gillar: https://open.spotify.com/playlist/0uDgF4z8jVzF4Z6rOPF7eW?si=991c35c438724924  

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 5 - Lerbad, Sunwing och bakterieodlingar
12 dagar sedan
Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 4 - Innocent 'til proven guilty
26 dagar sedan
Helsingkrona Radio /
VT23: Avsnitt 3 - Alla hjärtans dag special: Podd-blind date! <3
40 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.