Vakna till underbart korus av röster! Eller ja, två röster iallafall. Det andra ljuset brinner och två inte riktigt lika starkt skinande ljushuvuden i form av Oliver Särnehed och Albin Jonsson ger er här det för terminen sista avsnittet av Helsingkrona Radio. På vårt verbala julbord står bland annat en diskussion om utklädnadskapitalism kontra utklädnadskommunism samt en finstämmig julsång som tar upp det där med högtiden som kränglar till livet för en stackars student. Så gör fåtöljen redo för ett hejdundrande bakishäng, för nu kör vi! Håll till godo!" /> HT19: Avsnitt 6 – Ett (ut)klädsamt program – Radio AF

HT19: Avsnitt 6 - Ett (ut)klädsamt program

08 Dec 2019 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Vakna till underbart korus av röster! Eller ja, två röster iallafall. Det andra ljuset brinner och två inte riktigt lika starkt skinande ljushuvuden i form av Oliver Särnehed och Albin Jonsson ger er här det för terminen sista avsnittet av Helsingkrona Radio. På vårt verbala julbord står bland annat en diskussion om utklädnadskapitalism kontra utklädnadskommunism samt en finstämmig julsång som tar upp det där med högtiden som kränglar till livet för en stackars student. Så gör fåtöljen redo för ett hejdundrande bakishäng, för nu kör vi! Håll till godo!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 4 - Radio av underhållande beskaffenhet
25 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Humor, Musik
VT20: Avsnitt 3 - Helt frukostansvärt att leva
39 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 2 - Klikka okk lyssna på vårt snakk
53 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.