Titulerade trikåer och triviala ting! Terminen närmar sig sitt slutgiltiga slut och med det kommer även ett fint avslut efter helgens festligheter! Helsingkrona Radio är tillbaka och därmed programledarna Oliver och Albin, som nuförtiden börjar bli ganska varma i kläderna, eller är det bara temperaturen i studion…?   Hursomhelst! I dagens avsnitt avhandlas terminen som gått i stort och sommarplaner i smått. En kryddstark diskussion uppstår också och vi besöker våra kära vänner i Livet på Åttonde Söder. Så om du i kvar i Lund eller sitter på tåget påväg hemhem, ta’t lugnt och låtomoss störa. Häll upp lite svalkande dryck i solskenet och förgyll din dag med detta terminens sista. Vi ger er: Tionde avsnittet! " /> VT19: Avsnitt 10 – Ett smakrikt samtal – Radio AF

VT19: Avsnitt 10 - Ett smakrikt samtal

09 Jun 2019 / / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Titulerade trikåer och triviala ting! Terminen närmar sig sitt slutgiltiga slut och med det kommer även ett fint avslut efter helgens festligheter! Helsingkrona Radio är tillbaka och därmed programledarna Oliver och Albin, som nuförtiden börjar bli ganska varma i kläderna, eller är det bara temperaturen i studion…?   Hursomhelst! I dagens avsnitt avhandlas terminen som gått i stort och sommarplaner i smått. En kryddstark diskussion uppstår också och vi besöker våra kära vänner i Livet på Åttonde Söder. Så om du i kvar i Lund eller sitter på tåget påväg hemhem, ta’t lugnt och låtomoss störa. Häll upp lite svalkande dryck i solskenet och förgyll din dag med detta terminens sista. Vi ger er: Tionde avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 9 - 22,3% av RDI* av humor (*Rekommenderat Dagligt Intag, avser vuxen individ)
3 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 8 - Språket faller isär i frans(k)arna
16 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 7 - Vi kan inte (återför)sluta
30 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.