Solen har lämnat oss för dagen och det är såklart för oss alla en stor sorg. Men frukta icke! Ty Helsingkrona Radio är tillbaka för att fylla dina, ja just dina, öron med ljuvt snickedisnack!   I dagens avsnitt behandlas problematiken med cykelställ, hur en Full Moon-fest på HB sticker ut i mängden och en hel del löst prat om namn. Sätt dig nu ner, njut en stund och lyssna! Vi ger er: Nionde avsnittet! " /> VT19: Avsnitt 9 – (Cykel)ställ undan allt och lyssna – Radio AF

VT19: Avsnitt 9 - (Cykel)ställ undan allt och lyssna

26 May 2019 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Solen har lämnat oss för dagen och det är såklart för oss alla en stor sorg. Men frukta icke! Ty Helsingkrona Radio är tillbaka för att fylla dina, ja just dina, öron med ljuvt snickedisnack!   I dagens avsnitt behandlas problematiken med cykelställ, hur en Full Moon-fest på HB sticker ut i mängden och en hel del löst prat om namn. Sätt dig nu ner, njut en stund och lyssna! Vi ger er: Nionde avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 9 - 22,3% av RDI* av humor (*Rekommenderat Dagligt Intag, avser vuxen individ)
36 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 8 - Språket faller isär i frans(k)arna
49 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 7 - Vi kan inte (återför)sluta
63 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.