Vi kastar loss! Ja efter diverse problem som ni lyssnare meddelat kastar vi ut vår podd i etern återigen! Men nu finns vi också tillgängliga via Acast så om ni stöter och blöter på problem på radioaf.se kan ni hitta vår kära podd där!   I dagens avsnitt blir det en hal diskussion om en fornlämning i vardagen, en akademisk rapport av Valborgyran samt såklart vad som händer på nationen just nu! En hel del är ju det, så håll till godo! Allt gott i solen men även den har fläckar och ja ni vet… Hursomhelt: Åttonde avsnittet!" /> Avsnitt 8 – En fast punkt i tillvaron – Radio AF

Avsnitt 8 - En fast punkt i tillvaron

12 May 2019 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Vi kastar loss! Ja efter diverse problem som ni lyssnare meddelat kastar vi ut vår podd i etern återigen! Men nu finns vi också tillgängliga via Acast så om ni stöter och blöter på problem på radioaf.se kan ni hitta vår kära podd där!   I dagens avsnitt blir det en hal diskussion om en fornlämning i vardagen, en akademisk rapport av Valborgyran samt såklart vad som händer på nationen just nu! En hel del är ju det, så håll till godo! Allt gott i solen men även den har fläckar och ja ni vet… Hursomhelt: Åttonde avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
Avsnitt 10 - Ett smakrikt samtal
40 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
Avsnitt 9 - (Cykel)ställ undan allt och lyssna
54 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.