Sommaren har kommit till Lund och det betyder ju såklart att Helsingkrona Radio är tillbaka! Inte för att de båda programledarna Albin och Oliver skulle sluta sända bara på grund av vädrets skiftningar!   I dagens eskapader behandlas de ledighetsdagar vi framför oss och de vi har bakom oss, för in i Valborgsyran ska vi, vi ska kasta loss! En kemikaliefri diskussion ju också radion gästar, men ingen blir arg, och inte heller några hästar. Mår du bra? Oavsett ja eller nej, sitt ner ett tag! Det har du förtjänat! Låt handen föra juiceglaset till mun och låt öronen fyllas av snack. Vi ger er: Sjunde avsnittet! " /> VT19: Avsnitt 7 – All natural – Radio AF

VT19: Avsnitt 7 - All natural

10 May 2019 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Sommaren har kommit till Lund och det betyder ju såklart att Helsingkrona Radio är tillbaka! Inte för att de båda programledarna Albin och Oliver skulle sluta sända bara på grund av vädrets skiftningar!   I dagens eskapader behandlas de ledighetsdagar vi framför oss och de vi har bakom oss, för in i Valborgsyran ska vi, vi ska kasta loss! En kemikaliefri diskussion ju också radion gästar, men ingen blir arg, och inte heller några hästar. Mår du bra? Oavsett ja eller nej, sitt ner ett tag! Det har du förtjänat! Låt handen föra juiceglaset till mun och låt öronen fyllas av snack. Vi ger er: Sjunde avsnittet!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 8 - Språket faller isär i frans(k)arna
7 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 7 - Vi kan inte (återför)sluta
21 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
VT20: Avsnitt 6 - Allt är ganska blåmesigt
35 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.