Ännu en halv månad och ännu ett avsnitt av Helsingkrona Radio! Som vi har väntat! Låtom er nu sätta er på edra baksidor med ett fylligt glas av återställande vätska och låt öronen fröjda när Albin och Oliver stöter och blöter bland allt ifrån den nya trenden och fejden som kommit till Lund och diverse anti-demokratiska kupper i SVTs mest älskade program.   Om ni nu fortfarande läser efter den monstermeningen önskar vi Er alla en riktigt behaglig söndag och trevlig lyssning! Tack för att Ni är Ni! " /> Avsnitt 4 – Hör våra (åldersindelade) röster – Radio AF

Avsnitt 4 - Hör våra (åldersindelade) röster

10 May 2019 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Ännu en halv månad och ännu ett avsnitt av Helsingkrona Radio! Som vi har väntat! Låtom er nu sätta er på edra baksidor med ett fylligt glas av återställande vätska och låt öronen fröjda när Albin och Oliver stöter och blöter bland allt ifrån den nya trenden och fejden som kommit till Lund och diverse anti-demokratiska kupper i SVTs mest älskade program.   Om ni nu fortfarande läser efter den monstermeningen önskar vi Er alla en riktigt behaglig söndag och trevlig lyssning! Tack för att Ni är Ni!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
Avsnitt 10 - Ett smakrikt samtal
40 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
Avsnitt 9 - (Cykel)ställ undan allt och lyssna
54 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
Avsnitt 8 - En fast punkt i tillvaron
68 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.