Det är otroligt vad tiden går. Ja, två veckor har gått och äntligen är programledarna Albin och Oliver tillbaka med Helsingkrona Radio i ett blandat, berikande och något beskrivande program!   För alla er som inte kan få nog av framgissade bidéinstruktioner, eller som tycker som Oliver, att det finns en plåga bland de svenska tonartsnamnen vi måste ta itu med! Fram med det stora vattenglaset och på med hörlurarna, här kommer nästa avsnitt!" /> Avsnitt 3 – Det här låter ganska (H)B – Radio AF

Avsnitt 3 - Det här låter ganska (H)B

10 May 2019 / Nöje & kultur / Helsingkrona Radio

Ladda ner
Spela upp
Det är otroligt vad tiden går. Ja, två veckor har gått och äntligen är programledarna Albin och Oliver tillbaka med Helsingkrona Radio i ett blandat, berikande och något beskrivande program!   För alla er som inte kan få nog av framgissade bidéinstruktioner, eller som tycker som Oliver, att det finns en plåga bland de svenska tonartsnamnen vi måste ta itu med! Fram med det stora vattenglaset och på med hörlurarna, här kommer nästa avsnitt!

Dela

Senaste avsnitten

Helsingkrona Radio /
Avsnitt 10 - Ett smakrikt samtal
40 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
Avsnitt 9 - (Cykel)ställ undan allt och lyssna
54 dagar sedan
Helsingkrona Radio / Nöje & kultur
Avsnitt 8 - En fast punkt i tillvaron
68 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Efter detta:  Skivarkivet

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.