I detta tredje avsnitt av vårens säsong möter jag, Sofia, Johanna och Cecilia för ett samtal om att byta spår. Vad händer när man börjar en utbildning här i Lund, med tankar, känslor och planer på hur saker kommer att bli, och någonting plötsligt inte längre känns rätt? När tar man steget att byta studier eller kanske hoppa av, och hur vågar man göra det? Hur reagerar omgivningen inför ett sådant beslut, och hur känns det innan, under och efter? Lyssna för att höra Cecilias och Johannas berättelser om sina egna upplevelser av att byta spår efter att ha studerat ett antal år i Lund." /> #5 Om att byta spår – Radio AF

#5 Om att byta spår

13 Oct 2021 / Nöje & kultur / Hitta Ditt Lund .

Ladda ner
Spela upp
I detta tredje avsnitt av vårens säsong möter jag, Sofia, Johanna och Cecilia för ett samtal om att byta spår. Vad händer när man börjar en utbildning här i Lund, med tankar, känslor och planer på hur saker kommer att bli, och någonting plötsligt inte längre känns rätt? När tar man steget att byta studier eller kanske hoppa av, och hur vågar man göra det? Hur reagerar omgivningen inför ett sådant beslut, och hur känns det innan, under och efter? Lyssna för att höra Cecilias och Johannas berättelser om sina egna upplevelser av att byta spår efter att ha studerat ett antal år i Lund.

Dela

Senaste avsnitten

Hitta Ditt Lund . / Nöje & kultur, Samhälle
#4 Studentlivet och corona - Johanna, Bella och Thea
191 dagar sedan
Hitta Ditt Lund . / Nöje & kultur
#3 Fördomar mellan fakulteter - Edvin, Emil & Alexander
234 dagar sedan

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.