Event

Vi tycker det är en dröm att umgås med er och hoppas att vi ses på ett av våra kommande event

Vi är mer än en studentradio, vi är din till lika delar hemliga- som offentliga vän under studentåren i Lund. Om det är en rolig, idérik, peppig och smart vän du söker, får du här ett helt gäng av dem. Dröm. Därför tycker vi att du ska komma och hänga med oss på föreläsningar, 8 mars, klubbar på Mejeriet, valborg, eller annan festlighet där vi ser till att vara på plats. Kolla in vårt kalendarium för att se vart vi kan ses nästa gång.


Till våra radioter: För att göra en så bra studentradio som möjligt ser vi till att umgås lite extra  i allas vårat kreativa kluster – Lund! Här anordnar vi dj-skola, sittningar, julfest, radiogala och programworkshop för att nämna några få. Svar: Nej, det kan aldrig bli för mycket tid tillsammans.

Efter detta:  Nästa podd saknas

Kommande event

Kom och häng med oss på föreläsningar, 8 mars, klubbar på Mejeriet, valborg, eller annan festlighet där vi ser till att vara på plats. Kolla in vårt kalendarium för att se vart vi kan ses nästa gång.

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

December

06

Program-workshop

Tidigare har programworkshopen ofta varit fokuserad på att redan befintliga program eller personer med en programidé ska hitta nya medlemmar till sina redaktioner, det vill vi ändra på i den nya programworkshopen! Vi vill att alla ska kunna komma och kravlöst och prestigelöst bara utforska sin inre programidé-spruta.

December

08

JULFEST

För att alla inte ska få en överdos av julmat kommer det bjudas på en trerätters middag i Sångsalen, ackompanjerat av radiospex, avtackningar och lite dansvänliga HITS! Tomten har lovat att festen kommer vara den bästa julklappen för samtliga som kommer.

December

16

Radio AF för Musikhjälpen 2018

Nu är radioårets viktigaste vecka här igen! Det är nämligen tid för Musikhjälpen 2018! Årets tema är “Alla har rätt att fungera olika” och självklart ska vi bidra till insamlingen. Redan nu, fram till den 16:e december kommer vi samla in pengar till vår digitala bössa. Den hittar ni här:https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/radio-af-for-musikhjalpen

Sandgatan 2, Lund, Sverige

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.