Event

Vi tycker det är en dröm att umgås med er och hoppas att vi ses på ett av våra kommande event

Vi är mer än en studentradio, vi är din till lika delar hemliga- som offentliga vän under studentåren i Lund. Om det är en rolig, idérik, peppig och smart vän du söker, får du här ett helt gäng av dem. Dröm. Därför tycker vi att du ska komma och hänga med oss på föreläsningar, 8 mars, klubbar på Mejeriet, valborg, eller annan festlighet där vi ser till att vara på plats. Kolla in vårt kalendarium för att se vart vi kan ses nästa gång.


Till våra radioter: För att göra en så bra studentradio som möjligt ser vi till att umgås lite extra  i allas vårat kreativa kluster – Lund! Här anordnar vi dj-skola, sittningar, julfest, radiogala och programworkshop för att nämna några få. Svar: Nej, det kan aldrig bli för mycket tid tillsammans.

Efter detta:  Nästa podd saknas

Kommande event

Kom och häng med oss på föreläsningar, 8 mars, klubbar på Mejeriet, valborg, eller annan festlighet där vi ser till att vara på plats. Kolla in vårt kalendarium för att se vart vi kan ses nästa gång.

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

28

Event title

<Event plats>

April

30

Siste april 2019

Succén är tillbaka: Radio AF & MEJERIET presenterar stolt SISTE APRILKLUBBEN på Mejeriet. Radio AF & Mejeriet har under de senaste åren samarbetat för att göra Sista april till den bästa upplevelsen på hela året med artister som bland annat Erik Lundin, Jireel och Ros. Detta har blivit en spikad avslutning på Valborgsfirandet i Lund och 2019 kommer leverera likaså! Det fetaste eventet den sista april hittar ni precis vid Stadsparken.

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.