Event

Vi tycker det är en dröm att umgås med er och hoppas att vi ses på ett av våra kommande event

Vi är mer än en studentradio, vi är din till lika delar hemliga- som offentliga vän under studentåren i Lund. Om det är en rolig, idérik, peppig och smart vän du söker, får du här ett helt gäng av dem. Dröm. Därför tycker vi att du ska komma och hänga med oss på föreläsningar, 8 mars, klubbar på Mejeriet, valborg, eller annan festlighet där vi ser till att vara på plats. Kolla in vårt kalendarium för att se vart vi kan ses nästa gång.


Till våra radioter: För att göra en så bra studentradio som möjligt ser vi till att umgås lite extra  i allas vårat kreativa kluster – Lund! Här anordnar vi dj-skola, sittningar, julfest, radiogala och programworkshop för att nämna några få. Svar: Nej, det kan aldrig bli för mycket tid tillsammans.

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.