Tara Moshizi

– ”När jag kom till Radio AF var alla så himla pepp och välkomnade, så jag kände mig snabbt hemma.”

Hon arbetar idag som programledare på Svt, frilansskribent och moderator, och har under sin tid på Radio AF varit filmrecensent och panelist.  ”Jag hade ett filmprogram som framförallt handlade om nya biofilmer, och så var jag med och gjorde ett förfestprogram på helgerna där vi spelade housemusik och gafflade om drinkar. Speciellt om den blåa likören ’Hypnotic’ som syntes i många hiphopvideos just då. Vi trodde att vi var coola och liiite bättre än alla andra, men i själva verket var vi rätt pretentiösa och hopplöst interna”, menar Tara och fortsätter: ” Jag har alltid varit intresserad av radio, både journalistiken och musiken. När jag kom Till Radio AF var alla så himla pepp och välkomnade, så jag kände mig snabbt hemma. Det är kreativt, kul och viktigt, och om du gillar ljud borde du söka dit. Där behöver du inte ta allt på förbannat blodigt allvar hela tiden. Radioproduktion är faktiskt enklare än vad man tror. Och jag fick med mig en roligare studietid, nya vänner (som jag fortfarande har kontakt med) och gratis biobesök!”
Ladda fler

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.