Simon Svensson

”Jag rekommenderar Stefan Löfven att söka dit så han får något annat att göra. Det var sylvass satir, ifall du inte märkte det”

Han arbetar idag som både komiker och radiopratare, och har under sin tid på Radio AF gjort sketcher till humorprogram och varit programledare för ett morgonprogram. ”Jag har lyssnat på Radio AF sedan jag var barn, så jag har alltid velat dit. Sedan blev en korridorsgranne inbjuden och så halkade jag med in”, säger Simon och fortsätter ”Jag har fått med mig en hel del från Radio AF, bland annat en tygpåse. Den är rätt fin, men jag använder aldrig tygpåsar. Sedan kontakten med Jesper Rönndahl, det var där vi lärde känna varandra och började sända morgonradio. Det va hiiiiimla roligt. Vi ansträngde oss en massa och gjorde så bra vi kunde trots att troligen ingen lyssnade. Sedan tog jag med mig insikten att jag hatar radiosketcher efter att ha skrivit en miljon under två-tre terminer där. Så jag är glad att jag har varit på Radio AF och jag skulle rekommendera Stefan Löfven att söka dit så han får något annat att göra än det där han gör. Det där var sylvass satir ifall du inte märkte det.”
Ladda fler

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

[ninja_form id=2]

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

[ninja_form id=3]
  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.