Ludde Samuelsson

– ”Jag skrattade konstant och sa att jag var lycklig.”

Han arbetar idag som komiker och har bland annat varit: programchef, producent och programledare på Radio AF.  ”Jag skulle beskriva det som: Hemtrevligt, svårstädat och inte för coolt, och nu kan jag äntligen säga att jag har hållit på med radio”, säger Ludde om radiotiden och fortsätter: ”Jag fick någon sorts grundläggande social kompetens. Förståelse för människor som inte kommer i tid, alltså vänner. Sedan lärde jag mig i synnerhet ljudproduktion, men även innehållsskapande. Är du nyfiken eller inte alls nyfiken borde du testa, radio är som badminton. Det går bra tillräckligt fort för att det ska vara roligt.” Ludde berättar att de en dag cyklade dressin och av en slump hamnade på ett fårsläpp: ” Två människor och ett släp fyllt med ivriga får och lamm skulle släppas på grönbete. För att inte fåren skulle trampa ihjäl lammen av iver, (det låter överdrivet att massakrera sina egna barn, men gräs är tydligen FRUKTANSVÄRT GOTT när man väntat en hel vinter), började de fåransvariga plocka ut lammen innan de öppnade grinden och bokstavligt kastade i famnarna på oss. Som man gör. Världens gulligaste lamm. Jag döpte mitt till Plutten. Dressincykling är för övrigt det roligaste man kan göra. Jag skrattade konstant och sa att jag var lycklig.”  
Ladda fler

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.