Lina Asp

– ” Det var vår bubbla där vi var rockstjärnor”

Hon arbetar idag som Producent på P3 och har spenderat tre år på Radio AF, bland annat som Stationschef. ”En kompis tipsade mig om att det fanns och jag hade ingen tidigare erfarenhet av radio, men sökte in till deras grundkurs och sen var jag fast. Jag sände säkert tio olika program under min tid där, allt från nyheter till humor. På Radio AF gör du allt själv, du skriver ditt manus och dina skämt, sänder det och sköter tekniken. Det var vår bubbla där vi var rockstjärnor”, säger Lina och fortsätter: ”Det är tack vare min erfarenhet på Radio AF som jag fick mitt nuvarande jobb. Jag hade med mig alla delar och efter att ha suttit som chef för 100 personer där, var det inga konstigheter att komma in i Public Service och vara producent för fyra personer. Jag har inte bara fått med mig en otrolig erfarenhet, utan också fått vänner för livet, och träffade dessutom min blivande man där”, berättar hon och skrattar. ” Radio AF är en grupp fantastiska människor med vitt skilda tankar och intressen. Jag rekommenderar alla som pluggar att bli aktiva. Du behöver inte ha journalist- eller radiodrömmar. Vill man ha roligt är det Radio AF man ska söka sig till”.
Ladda fler

Skicka förfrågan om att hyra vår studio

Bli medlem

Alla som är aktiva hos oss har gått vår utbildning i radioproduktion. Efter det är du redo att sända radio i Sveriges största studentradiokanal.

  Fungerar inte playknappen? Lyssna på livesändningen HÄR  

Instagram

@radioaf

Vi älskar sociala medier och uppdaterar vår kanal om alla festligheter vi tar del av, vare sig du vill vara med i verkligheten eller endast virtuellt borde du således följa oss där.